İçerik değiştir



Çıkarsın ama kalamazsın.


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 12 yanıt verildi

#1 serdarkuru

serdarkuru

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 7 Mesaj

Gönderim zamanı 18.04.2007 - 12:08


Çıkarsın ama kalamazsın.

Milletin oylarını bizler muhafazakarız diye toplayıp milletin topraklarını üç otuz dolara satan, Kıbrıs’ta Rum palikaryasına vermediği taviz kalmayan,Askerimizin başına kara çuvalı geçirenlere sesini bile çıkartamayan ve Haçlı Avrupa kapılarında Türk milletinin onurunu paspasa çevirenler şimdi kalkmış bize yetmez hepsini isteriz,çatlasınız da patlasanız da Çıkacağız yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet, ama kalamazsın.

Milletin oylarını dindarız diye toplayıp, bu topraklar üzerinde papazlar eşliğinde kilise diken, Papa heykellerinin altında Haçlılara teslimiyet belgeleri imzalayan,Irak topraklarında Amerikan askeri elinde defalarca tecavüze uğrayan Müslüman bacılarımızın feryatları arştaki melekleri bile ağlatırken, biz Amerika’yla müttefiğiz diyenler şimdi kalkmış, değil bir milyon on milyon kişi yürüseniz çıkacağız yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet,ama kalamazsın.

Milletin oylarını gariplerin hakkını vereceğiz diye toplayıp, Oferlerle otel odalarında gizli pazarlıklar yapan,Tefeci Soroslarla kadeh tokuşturan,Bilderberg toplantılarında her türlü fitnenin merkezine dalan,Bu milletin yamalı hırkasının cebinden çıkarttığı paralara kurulan tüm fabrikalarımızı,madenlerimizi kısacası tüm geleceğimizi tüccar tezgahında haraç mezat uluslararası kapitalist akbabalara meze olarak sunanlar şimdi kalkmış, siyasi güç elimizde kimseyle uzlaşmadan çıkacağız yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet,ama kalamazsın.

Milletin oylarını güçlü ve bağımsız bir ülke hayalimiz var diye toplayıp,ömürlerini Avrupa ve Amerika’daki lobileri ziyaret için uçaklarda geçirenler,Siyonist lobilerden üstün hizmet madalyası alanlar,El açan garip köylüye anasını alıp gitmesini söyleyenler, “Şeyini şey ettiğimin şeyi” gibi devlet adamlığını yerlere düşüren sözleri hiç yüzleri kızarmadan sarfedebilenler, Belediyelerinde kadın nasıl dövülür konulu kitapçıklar bastırıp buna halkımıza dinini öğretiyoruz yaftasını basanlar ve tüm yakınlarını ihale zengini yapanlar şimdi kalkmış, bu fırsat bir daha elimize geçmez çıkacağız yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet ama kalamazsın.

Milletin oylarını biz hoşgörülüyüz ve herkesle uzlaşmacıyız diye toplayıp, tüm bir iktidarlarını kendilerini en ufak şekilde eleştirenleri mahkemelerde süründürmekle harcayanlar, Devletin her kurumuyla kavga etmeyi liderlik sananlar, köşeye sıkıştıkları zaman dindarız diye sevmiyorsunuz bizi yalanına sığınanlar ve Türk kelimesini kullanırken üç kere düşünenler şimdi kalkmışlar, ülkeyi tamamen ele geçirmemiz lazım bu yüzden çıkacağız o yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet ama kalamazsın.

Amerika’dan gelen silahı,Avrupa’dan gelen parası ile koskoca Türk milletine kafa tutabilecek kadar gözünü karartan aşiret başına sesini çıkartamayanlar, İmralı denen adada milletin vergi parasıyla yiyip içip semiren,içi türlü melanet dolu kitaplar yazan ,bir de utanmadan her gün sağlık kontrolü isteyen terörist başının beslediği yılanlar her gün birkaç Mehmet’imizi al kanlarla toprağa düşürürken ve onların silahsızları Belediye Başkanı sıfatı altında Genelkurmay Başkanımıza dil uzatabilecek kadar umarsızlaşmışken bir Gık sesi bile çıkaramayanlar ve tüm Avrupa’da Türkler Ermeni katili barbarlardır diyenlerle “hadi bizi aranıza alın” şarkıları söyleyenler şimdi, Çankaya bizim hakkımız söke söke alırız, çıkacağız yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet ama kalamazsın.

Geçmişte Mustafa Kemalin adını ağzına almayanlar,Atatürk’ü seven herkesi dinsiz olmakla itham edenler,Türküm demeyi ırkçılık,Laik’im demeyi dinsizlik ve Bağımsızlık istemeyi geri kafalılık olarak niteleyenler bugün milletin büyük kısmı istememesine rağmen bizim meclisteki parmaklarımızın sayısı yeter de artar bile bağırtısıyla “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyen o büyük insanın koltuğuna oturacağız ve çıkacağız yüksek rakımlı tepeye diyorlar. Çıkarsın evet ama kalamazsın.

Kalamazsınız çünkü bir zamanlar sizi iktidar koltuklarına oturtan Türk milleti gün gelir sizi indirmesini de çok iyi bilir.

Sevgilerimle
Serdar Kuru
serdarkuru.sobukai.com

#2 eleven

eleven

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 54 Mesaj

Gönderim zamanı 28.04.2007 - 17:58

kardeşim çok tsk ederim.her zaman yanındayım.birgün mutlaka aydın türkiye iktidara gelecek.az kaldı.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

#3 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 28.04.2007 - 18:05

tamamiyle saflıkla bi soru soracam, tamamiyle meraktan bir şeyi ima etmeden art niyetsiz: bir gün mutlaka aydın Türkiye iktidara gelecek az kaldı demişsin, aydın Türkiye derken kimi, neyi kast ediyorsun, çok yakında dediğine göre bu aydınlık Türkiye halihazırda bulunan bir grup, zümre vs. kim bu?


keşke aydın olsak, kim ister karanlık bir ülkeyi....

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#4 eleven

eleven

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 54 Mesaj

Gönderim zamanı 28.04.2007 - 18:14

aydınlık diye gelenlerin elektiriği kesildi.bunu tüm halk biliyor.bende sana samimi bir şekilde söylüyorum.ben bir partinin avukatlığını yapmıyorum.sadece atatürkçüyüm.ve bu iktidarda atatürk e yapılan hakaretleride gödüm.ve bu benim kanıma dokunuyor.kusura bakma kırdıysam.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

#5 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 28.04.2007 - 18:18

İşte yaptığınız yorumlarla Atatürköülükle hiçde bağdaşmayan kelimeler kullanıyor/alıntılıyorsunuz! İyice düşünerek hareket etmek lazım... Lafın gelişine gidişine iyice dikkat etmek lazım... Sizin gibi düşünen -ki bana göre marjinalsiniz, sizin gibi düşünen azınlıktır kanısındayım- ve diğerleri diye bir ayrıma tabi tutmayınız insanları!


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...


#6 duygusuz

duygusuz

    Burası olmadan yaşayamaz

  • Üyeler
  • 8.004 Mesaj
  • Konum:niko
  • İlgi Alanları:güzel ve iyi olan her şey

Gönderim zamanı 28.04.2007 - 18:19

sorun değil eleven kırılacak bir şey yok :ears:

dediğini şimdi anladım;fakat çok yakında dediğin nedir, mademki böyle diyorsun aklında mutlaka bir seçenek var, karanlıksa bu Türkiye kim, nasıl aydınlatacak? darbe mi?

............................şşşşt sessiz ol!.................................


#7 eleven

eleven

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 54 Mesaj

Gönderim zamanı 28.04.2007 - 18:22

darbe bile bu hükümetten iyidir.kusuruma bakmayın.
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

#8 milas

milas

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 939 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay

Gönderim zamanı 03.05.2007 - 11:29

Milletin darbesine ne diyeceksin eleven?
necip fazıl a sormuşlar; edebi nerden öğrendin, cevap vermiş edep sizden

#9 eleven

eleven

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 54 Mesaj

Gönderim zamanı 03.05.2007 - 16:23

ben milletin vermiş olduğun darbeye dikkat çekmek istiyorum zaten
EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

#10 dokuzharf

dokuzharf

    ...

  • Kurucular
  • 19.758 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İzmir

Gönderim zamanı 04.05.2007 - 21:12

Gönderilen Resim


Gönderilen Resim

Değişiklikler Kaydedildi...

#11 DuMaN

DuMaN

    Sadık bir ziyaretçidir

  • Üyeler
  • 980 Mesaj
  • Konum:Ankara
  • İlgi Alanları:müzik müzik müzik <br>rock müzik,<br>Elektrogitar<br>

Gönderim zamanı 04.05.2007 - 23:33

uzun zamandır yorum yapmıyorum.. ne yapayım? bir kere uyarıldım ciddi anlamda moralimde bozuldu tabiki.. yoruma kapadım kendimi.. ama şu günlerde o kadar mutluyum ki hesaplaşma devri geldi.. tam da geldi denemez ama 22 Temmuz da hesaplaşma devri gelecek.. hatta 23 temmuz 2007 günü içimde birikenleri boşaltacağım bunun için çok mutluluk var belki de *zong.Tabi ki sitemim beni uyaran site yöneticilerine olmayacak onlarda kurallar gereği uyarmak zorunda kaldılar. Ama 23 temmuz 2007 günü Eminim ki O insan Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı olamayacak ve etrafındakilerinde vekilliği kalmayacak o zaman doyasıya bu insanlara o günkü sansürlenen kelimemi defalarca yazıp kullanacağım..




Şafak: 79

Türkiye Cumhuriyetinin iç tehditten kurtuluş günü olcak 22 temmuz.
16 adet devlet kuran bu milleti hiçbir dış kuvvet yıkamamıştır. En büyük tehlike iç tehdittir. BÜYÜK UYANIŞ zamanı herkesi sağ duyuya bekliyor ve oylarını kullanmalarını bunun gelecekleri için büyük bir görev olduğunu düşünüyorum.
Tatil şehvetine kapılmayıp herkesin oy kullanması dileğiyle..
HaRaBe YaN GeLiP YaTMa YeRi DeÐiLDiR!!!

#12 babuna

babuna

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 341 Mesaj

Gönderim zamanı 05.05.2007 - 00:12

AKP'nin 'Sahte Kârları'!

Önce başlığı açalım, yanlış anlaşılma olmasın...

AKP, kaybetme telaşı içinde ne elde edersem kârdır diyor. Ama bu kârlar gerçek kârlar değildir, sahte kârlardır!

Bu anlamda AKP'ye diyoruz ki:

Bunlar sahte kârlar!

AKP'nin son iki günde ortaya attığı önerilerin her biri ötekiyle çelişiyor. Hangisi tutarsa mantığı...

Meclis'in dünkü gündemi şuydu:

Cumhurbaşkanını iktidar partisi olarak biz seçelim ama halk seçmiş gibi yapalım!

Bu da ne demek; cumhurbaşkanını ya halk seçer ya Meclis, ikisinin ortası olur mu, demeyin. AKP iktidarında neler olmadı ki!

AKP'nin saat başı değiştirdiği anayasa önerisine göre, cumhurbaşkanı adayı olabilmenin yolu Meclis'ten geçiyor. Buna göre, 110 milletvekilinin imzasını alan kişi, halkın karşısına cumhurbaşkanı adayı olarak çıkacak. Meclis'te bu imzayı bulabilecek sadece iki parti var. Bunun anlamı şudur:

Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için AKP ya da CHP'li milletvekillerinin desteğini almak şart!

Bu, cumhurbaşkanını halkın seçmesi anlamına mı geliyor?

Güldürmeyin insanı...

***

AKP, anayasa değişiklik önerisinin ANAVATAN tarafından destekleneceğini düşünerek yola çıkmıştı. ANAVATAN'lılar baktılar ki, 110 imza şart, olmaz dediler!

Bu kez AKP ile ANAVATAN arasında rakam pazarlığı başladı. Dün öğle saatlerinde yoğun bir açık eksiltme vardı. Pazarlığı bu köşenin diliyle diyalog halinde aktaralım:

AKP - Tamam haklısınız, 110 yüksek ama, biz onu anayasada öyle yazıyor diye koymuştuk.

ANAVATAN - Anayasanın kurcalanmadık yerini bırakmıyorsunuz ama, iş o rakama gelince, anayasaya dokunmadık diyorsunuz, olur mu?

AKP - Olmaz, 110'u 55'e indirelim...

ANAVATAN - Bu da olmaz...

AKP - Neden?

ANAVATAN - Çünkü bizim 55 milletvekilimiz yok.

AKP - O zaman bunu size nasıl uyduralım?

ANAVATAN - Son seçimlerde yüzde 5'ten yüksek oy almış partiler aday gösterebilir, diyebiliriz...

AKP - O zaman Genç Parti, MHP de aday gösterir... Bunun yerine Meclis'te grubu bulunan partiler desek...

Pazarlık böylesine ahlaki bir zeminde sürüp gitti...

Akşam saatlerinde şu anlaşmaya varıldı:

20 milletvekilinin imzasını alan her kişinin Cumhurbaşkanı adayı olması!

Meclis'i kolay kolay bırakmaya niyeti olmayan AKP, ANAVATAN'a her türlü teklifi götürüp seçmenin karşısına bir şeyler yapmış gibi görünerek çıkmak istiyor.

AKP anayasa paketine son anda şunu da ekledi:

Cumhurbaşkanı dokunulmazlık hakkına sahiptir!

Neden eklendi?

Yoksa oraya çıkacak kişinin dokunulmazlık gerektiren sorunları mı var?

AKP, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin en tepesine oturacak kişi için dokunulmazlık zırhı öngörüyor, vay halimize!

***

Meclis dün karar verdi:

Genel seçimler 22 Temmuz Pazar günü yapılacak.

Bu kesin... Anayasa değişikliği yetiştirilebilirse Cumhurbaşkanlığı seçimi için de sandık konacak.

Bir an genel seçimlerle Cumhurbaşkanlığı seçiminin aynı anda yapıldığını düşünelim. Cumhurbaşkanı adayı Anadolu'ya gidip ne diyecek?

Mevcut yetkilerine bakılırsa elinde şu tür propaganda malzemeleri var:

"Eyy halkım, ben çok iyi büyükelçiler atayacağım... YÖK'ün önüme getirdiği rektör adaylarını incelerken sizin memleketten mi, değil mi diye bakacağım..."

AKP'liler cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi halinde görev ve yetkilerinde değişiklik yapılabileceğini söylüyorlar.

Ne zaman?

Seçildikten sonra...

Bir kişi cumhurbaşkanı seçilecek ama yetkilerini bilmeyecek. Aynı seçimle gelen Meclis, cumhurbaşkanına yetki bağışlayacak!

Bunun anlamı şudur:

Eğer cumhurbaşkanı partimizden olursa yetkisini genişletiriz, olmazsa mevcutları da daraltabiliriz!

Yani cumhurbaşkanı duruma göre ya padişah olacak ya kukla!

İşte AKP böyle bir hu-kukla Türkiye'yi yönetmeye çalışacak...

Erkan Mumcu 'nun AKP için kullandığı şu sözü bir kez daha anımsatalım:

"Bu kadroya devlet emanet edilmez!"


Cumhuriyet 04.05.2007, Mustafa Balbay

#13 babuna

babuna

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 341 Mesaj

Gönderim zamanı 05.05.2007 - 00:35

CEMAATLER

Gül için vekile tehdit
AYŞE SAYIN

ANKARA - Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi için alelacele anayasa değişikliği önerisi hazırlayan AKP, bir yandan da pazar günü yenilenecek Cumhurbaşkanlığı 1. tur oylamasında Abdullah Gül 'ü seçtirmek için muhalefet partili milletvekillerine yakın markaj uyguluyor. ANAVATAN Erzurum Milletvekili İbrahim Özdoğan , bazı cemaat ve gruplar aracılığıyla kendisine "Erzurum'a gelince seni taşlatacağız" tehditleri aldığını söyledi. Başbakan Tayyip Erdoğan' ın ise bizzat devreye girerek konutunda kabul ettiği ANAVATAN Genel Başkan Yardımcısı Edip Safter Gaydalı' yı oylamaya katılma konusunda ikna etmeye çalıştığı, ancak başarılı olamadığı ortaya çıktı.

AKP, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk tur oylamasının yeniden yapılacağı pazar günü, 367 milletvekilini bulabilmek için muhalefet partilerine yönelik "ikna" girişimlerini yoğunlaştırdı. AKP, bütün enerjisini ANAVATAN'a yöneltti.

Erdoğan devrede
Edinilen bilgiye göre, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, geçmişte ANAP sıralarında birlikte çalıştığı Gaydalı'yı telefonla arayarak "bir çayını içmeye gelmek istediğini" bildirdi. Gaydalı ise "Siz bakansınız, ben geleyim" diyerek Aksu'yla makamında görüştü. Görüşmede Erdoğan'ın da 367'ye destek istediği Gaydalı'nın, "Partilerle uzlaşma aramalıydınız. Eğer uzlaşmayla bir aday çıksaydı seçimde sıkıntı olmazdı. Madem halk tarafından seçilmesini istiyorsunuz, o zaman Sayın Abdullah Gül 'ün adaylığını çekin" dediği öğrenildi.

Pazar günü yapılacak oylama için bazı ANAVATAN milletvekillerine ise cemaatler ve bazı gruplar aracılığıyla baskı uygulandığı ortaya çıktı. ANAVATAN Erzurum Milletvekili Özdoğan, Fethullah Gülen 'e yakın cemaatlerin temsilcilerinin Meclis'te yolunu keserek oylamaya katılması için baskı yaptığını belirterek "Öyle kuşattılar ki, grup salonuna bile zor girebildim" dedi. Cep telefonuna gelen mesajları gösteren Özdoğan, "Dadaşlar grubu" gibi sahte isimlerle kendisine "oylamaya katılın" mesajlarının yanı sıra tehdit ve hakaret mesajları geldiğini de söyledi. Özdoğan, Erzurum'daki bazı grupların da kendisine "Erzurum'a gelince, seni taşlatacağız" diye mesajlar ilettiklerini söyledi.

ANAVATAN Diyarbakır Milletvekili Muhsin Koçyiğit de oylamaya katılması için kendisine çok sayıda mesajın yanı sıra AKP'den oylamaya katılması için "ikna" telefonları geldiğini ifade etti.


Cumhuriyet 04.05.2007





Benzer Konular Daralt

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli