İçerik değiştir



Star'da Neler Oluyor?


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 22 yanıt verildi

#1 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 24.01.2005 - 11:21


Devletin el koyduğu Star gurubunda akıllara durgunluk veren gelişmeler bitmiyor.Star’ın D stüdyo olarak bilinen odada bazı VTR cihazlarının tüm aramalara rağmen bulunamadığı söyleniyor.

Maddi değeri çok yüksek olan VTR cihazlarının çok sıkı güvenlik önlemlerine rağmen ortada olmaması şaşkınlıkla karşılandı.VTR cihazlarının yanında Telsim’e ait depodan da çok sayıda kontör’ün eksik olduğu ifade ediliyor.

Turktime’ın bilgilerine göre VTR cihazları ve kontörlerin buharlaşması mevcut yönetimden önceki yöneticiler döneminde yaşandı.Olayın sorumluları hakkında ise her hangi bir soruşturma henüz açılmadı.

ATİLLA TALAT

www.turktime.com

#2 okan_yuksel

okan_yuksel

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 85 Mesaj
  • Konum:Memur

Gönderim zamanı 13.07.2005 - 18:49

Bu ülkede insanlar karakollarda kaybedildi, yok edildi; VTR cihazları yok edilmiş bu da bir şey mi? Burası Türkiye, maalesef Türkiye! Birşeyler yapmak lazım! Saygılar...

OKAN YÜKSEL

Dünyanın,bir öküzün boynuzları üzerinde durduğu bir yalandır ama buna inanan öküzlerin olduğu doğrudur!!!

#3 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 13.07.2005 - 20:55

STAR'da daha çok şeyler olur,pekte güzel olur,çokta güzel olur.
Gönderilen Resim

#4 okan_yuksel

okan_yuksel

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 85 Mesaj
  • Konum:Memur

Gönderim zamanı 13.07.2005 - 21:24

STAR'da daha çok şeyler olur,pekte güzel olur,çokta güzel olur.

Ben Cem UZAN hakkında pek de olumlu düşünmem; fakat bu kadar ilkelce bir yorumu görünce Cem UZAN'CI olmamak elde değil! Acaba sizin Samanyolu TV'niz, Kanal 7'niz, Milli Gazete'niz, Zaman gazeteniz bu hallere düşseydi yine aynı kınayı yakar mıydınız? Saygılar...

OKAN YÜKSEL

Dünyanın,bir öküzün boynuzları üzerinde durduğu bir yalandır ama buna inanan öküzlerin olduğu doğrudur!!!

#5 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 13.07.2005 - 21:29

Benim sizin olayını nerden çıkarıyorsun ki...Devleti 11 katrilyon dolandırıp yurt dışına kaçar ,bir kaç yöneticiside toplanıp parti kurup insanları oyalarlarsa hiç merak etme k.çıma da başka yerlerimede kına yakarım...

ok.
Gönderilen Resim

#6 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 14.07.2005 - 17:11

Lütfen trajikomik olma Atmaca!Kimse kimseyi dolandırmadı!Bankanın kur zararı ve mudiye verilen faize gitti paralar!
Kimse kimseyi oyalamıyor!Asıl oyalıyan AKP'dir!

#7 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 14.07.2005 - 23:22

Yapma Allah aşkına!! o kadar basit mi ya?
muhalefet etmek istedikden sonra her şeye bir cevap,bir çıkar yol bulunuyor...o zaman Türkiye'de hortumcu yok,aslında onlar vatan aşkı ile dolu insanlar,ama maalesef kur zararı,mudiye faizleri derken hepsi batmışşş...şimdide bir çoğu "tekneleriyle Dünya turu atıyor".(SİYASİ KOMPLOYA KURBAN GİTMEMEK İÇİN)

dün mü eversi günmü mahkemeye çıkmış seninki,korumaları ne ifade vermiş haberin varmı?
Gönderilen Resim

#8 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 15.07.2005 - 14:26

Ben Uzanlar için konuştum!Diğerleri için değil!

#9 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 15.07.2005 - 17:36

Anlayabiliyorum kardelen...aynı işi yaptıkları ve aynı suçlamalarla karşı karşıya oldukları,kendilerini senin söylediğin tarz nedenler,sebepler öne sürerek savundukları için böyle bir örnek verdim
Gönderilen Resim

#10 painkiller1917

painkiller1917

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 23 Mesaj

Gönderim zamanı 04.11.2005 - 21:34

star tv bir yana cem uzanın durumuyla ilgili bir nokta AKP iktidarından önce, iktidar olunması durumunda star tv nin aydın doğan'a söz verilmiş yani peydahlanmış olduğuna dair.Bu arada cem uzan la ilgili olarak her ne kadar tutulacak bi tarafı olmasa da türkiyede iletişim sektörünün gelişimine büyük katkısı olmuştur ve bir soru cem uzan bu "pislik" leri yaparken devlet yani hükümet neredeydi?

#11 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 05.11.2005 - 23:53

Cem Uzan ne yapmışki?

#12 painkiller1917

painkiller1917

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 23 Mesaj

Gönderim zamanı 07.11.2005 - 18:51

"İddianamede Kemal, Yavuz ve Hakan Uzan'ın da aralarındığı olduğu 25 sanığın iki kez nitelikli zimmet, 19 bin 334 kez dolandırıcılık, off-shore hesaplardan mevduat kaydırarak BDDK'nın ikazlarına uymamak, cürüm işlemek
için teşekkül oluşturmak' suçlarından 2 yıl ile 145 bin 24 yıl arasında ağır hapis cezasına çarptırılması isteniyor. Sanıklar için iddianamede rekor düzeyde hapis cezası istemine rağmen, Türk Ceza Kanunu'nun 77. maddesi, 'aynı neviden hürriyeti bağlayıcı hapis cezalarının birleştirilmesi halinde uygulanacak cezanın 36 yılı geçemeyeceğini' hükme bağlıyor"
bunun gibi binlerce iddia tabi içlerin de iftira olanlar olabilir. ancak cem uzanın tüm sorumluluğu aile çevresinden diğer kşilerin üzerine yapması böyle bişeyin olma ihtimalini çok önceden gördüğünü gösteriyor. yani yaptığının farkında neyse cem uzan hakkında kendin araştırma yapabilirsin kimse çalışarak bu kadar kısa sürede bu kadar büyümez.sorunu anlamsız buluyorum sadece formalite gereği cevap verdim. Cem Uzan üzerine tartışılamayacak biridir. lütfen "ne yapmışki" tarzı sanki sokakta top oynarken birini incitmiş bi çocuğun durumunu tartışıyormuşuz gibi olayı basitleştirici sorular sormayın.bu arada yukarıdaki iddiaların pek çoğu kanıylanmıştır.

#13 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 08.11.2005 - 20:15

Cem Uzan siyasete girdiği için şirketlerini aile üyelerine devretmiştir!
Çalışarak bu kadar büyümek mümkündür!Pek çok örnekleri vardır!
Ayrıca sen iddianameden bahsettin!Dava sonuçlanmamıştır!
Sen hangi kanıttan bahsediyorsun!Açıkla!Kaynağınla birlikte açıkla!

#14 painkiller1917

painkiller1917

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 23 Mesaj

Gönderim zamanı 08.11.2005 - 22:27

bak dostum bu konuda inanıp inanmamak sana kalmış ben olayı polemik haline dönüştürmekten yana değilim iletişim sektöründen pek çok kişiyle arkadaşlığım var çoğuda nitelikli insanlar şu aşşağıdakine benzer pek çok hikaye duydum ve fazlasıyla inandım bu olayları bana anlatan kişiler cem uzandan daha ii insanlardı buna emin ol aşşağıdaki yazının doğruluğunada inanıyorum.buyazıyı ekşi den aldım bilgiler sonda kendin kontrol edebilirsin.ikincisi cem uzanı mahkum etmeye çalışan insanlarında niteliğine inanmadığım için adamın durumu ve yaptıkları beni enterese etmiyor yani beni ilgilendiren mahkeme iddialarından çok adamın çümleleri adama ait medyanın kullandığı jargon bak; star gazetesinin bir sayısının manşeti, "kerkürt" idi anlamını biliyorsundur. bir millete bu şekilde topluca hakaret edip insanların faşizan duygularını harekete geçirmek kabullenilebilir birşey değildir. ayrıca cem uzanın mal varlığını ailesinin üzerine zorunlu olarak geçirmesinin dışında geçmişe dair sorun yaratabilecek tüm belgeleride yok etmiştir şirketlerde pek çok belge bulunamamaktadır. son olarak neden cem uzanı bu kadar sıkı savunduğunu pek anlayamadım sonuç itibarı ile sadece "kişi"
ondan daha çok var bu memlekette o sadece şimdilik kaybedenlerden





*****************************************************************
******************************************************************

bir basın mensubunun meslektaşları ile paylaştığı bir mailde nasıl bir kişiliğe sahip olduğu çok daha iyi anlaşılan mahlukat. buyrunuz ve ibret alınız;

"cem uzan, kizinin da fotografini kullanarak cumhuriyet gazetesi'ne verdigi ilanda şöyle diyor:
["yasemin uzan daha annesinin karnındayken 'banka kaynaklarini kendi amaci için kullanmakla' suçlandi. henüz iki aylikken 'olmayan' malvarligina el konuldu. 4 ayi doldugunda hakkinda 'banka parasini zimmetine geçirdigi' gerekçesiyle' suç duyurusu yapildi.
hemen 15 gün sonra yurt disina çikmasina yasak getirildi... yasemin uzan, sadece hitler almanya'si döneminde uygulanan, bu dönemden sonra insan haklarina aykiri oldugu için tüm avrupa'da ve dünyada yasaklanan, adina 'sippenhaftung' denilen bir zihniyetin türkiye'ye ithal edilmesinin kurbani... bu bir insanlik ayibidir."]

bu ilani görünce yazmak farz oldu. 1994 sonuydu. zülfikar dogan, star tv'ye ankara haber temsilcisi olunca, bana da is teklifi yapti. 2 ocak 1995 günü star tv ankara bürosu'nda muhabir olarak ise basladim. 22 ocak günü dogan, alelacele istanbul'a davet edildi. bir gün sonra da ankara'ya geri döndü. dogan, ani istanbul ziyaretini o tarihte söyle anlatti: "cem uzan benden spk baskani ali ihsan karacan hakkinda santaj dosyasi hazirlamami, bunun için karacan'in pesine 24 saat birer muhabir ve kameraman takmami istedi. bunu kabul edemeyecegimi söyleyince istifami istediler, ben de istifa ettim. senin için güvence aldim, çalismana devam edebilirsin."

uzanlar'in pamukova çiftligindeki baskinlardan sonra yeniden gündeme gelen "kamerali takip" sevdasina o zaman tanik olmustum. ben de dogan'in bu tavrina destek verdim, 24 ocak günü istifa ettim.
böylece star tv maceram 23 gün sonra sona erdi. dogan'dan sonra yerine geçici olarak istanbul'dan gelen mehmet ali yula bakti. yula, beraberinde iki küçük tip kamera getirmisti. karacan'i yakin takip yeni ekibin göreviydi. ne ölçüde yerine getirdiler onu bilemiyorum.

yillar sonra bir isadamiyla sohbet ederken bu olanlari anlatinca, "bu nedir ki, onlarin yaptiklarina akil sir ermez.
onlar sabanci'yi bile nasil dize getirdiler, biliyor musun?" diye sordu.
ardindan çeas'in uzanlar'in kontrolüne nasil geçtigini anlatti. ilgili olanlar hatirlar. çeas'in uzan ailesine geçtigi dönemde sabanci ile uzan ailesi arasinda "hisse savasi" yasanmis, sabanci sonunda pes ederek çeas'taki tüm hisselerini satip bir kenara çekilmisti. o tarihte bazi gazetelerde sabanci'nin tehdit edildigi
için uzan'a boyun egdigi yazilmisti.
sabanci nasil mi tehdit edilmisti? bu sorunun yaniti hep "sir" olarak kaldi. sabanci ailesinden bu sirri ögrenen
isadaminin anlattigina göre, uzan ailesinin bir bireyi, o tarihte sakip sabanci ile görüsüyor. çeas'teki
hisselerini devretmesini, aksi halde ellerindeki kaseti yayinlayacaklarini söylüyor. sabanci irkiliyor, "ne kaseti?" diye soruyor. uzan, kaseti sabanci'ya izlettiriyor. görüntüler karsisinda sabanci donup kaliyor,
saskinligini üzerinden attiktan sonra gözlerinden yaslar bosaliyor ve daha fazla izlemeye yüregi dayanmiyor.

bu kasette, sabanci'nin engelli oglu metin'in tuvalet ihtiyacini karsilarken, yemek yerken, giyinirken çekilmis
"daginik görüntüleri" var. aslinda yayinlandigi zaman sabanci'yi kamuoyu önünde sikintiya sokacak görüntüler degil bunlar. ama baba yüregi, canindan çok sevdigi ogluna ait bu görüntülerin tv ekranina bu sekilde yansimasina el vermiyor. hisse kavgasindan yorgun düsen sabanci için bu olay bardagi tasiran son damla oluyor. söyle diyor: "tamam kardesim, neyse degeri, ucuz pahali fark etmez, tüm hisselerimi devrediyorum, hepsi sizin olsun."

yakindan taniyanlar iyi bilir; 71 yasinda ölen sabanci'nin en büyük üzüntüsü, 34 yasindaki zihinsel engelli oglu
metin'in durumuydu. metin'in adi her geçtiginde yüregini hüzün kaplar, gözyaslarina engel olamazdi: "bu
kadar servetim var, arabalarim hatta araba fabrikam var ama ogluma anahtarini verip kullan diyemiyorum... isterdim ki boynuma atilsin, bir kere olsun "baba" desin.." dostlari, sabanci'nin metin için her seyi göze alacagini söylüyor.
ben de ayni kanaati paylasiyorum.

simdi cem bey kalkmis "insanlik ayibindan" söz ediyor. özürlü bir gencin dogal görüntülerini "tehdit araci" olarak kullanmayi, acaba hangi "insanlik" kavramiyla açiklamak mümkün olabilir?
sanirim cem bey, "sippenhaftung" gibi almanca bir yanit bulacaktir."
(jin of the lamp, 26.12.2004 13:00)

#15 Zetro

Zetro

    <3 Death Wish

  • Üyeler
  • 1.108 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:İ.E.T.T kullanıcısı
  • İlgi Alanları:FRP, Rock Müzik, Bilim Kurgu, PC Games....

Gönderim zamanı 09.11.2005 - 02:05

Bence Kardelen Uzan grubundan para alıyo..

Parası iyisise bende çeşitli forum sitelerinden çok feci reklam yapabilirm pm den ulaşıver plz...


Don't worry about tomorrow
Take it today
Forget about the tip
We'll get hell to pay

#16 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 09.11.2005 - 11:36

Cem Uzan Starın yayın politikasına,yayınlarına karışmazdı!
O haber,Kerkürt haberi Starın genel yayın müdürü Fatih Çekirge zamanında yapılmıştır!Sorumluda Fatih Çekirgedir!
Sen iddialardan bahsediyorsun!Belgeyi yok ettiklerini iddia ediyorsan bunu ispatla!
Eşitlik ve Adalet için Cem Uzanı savunuyorum!
Gazeteci Şamil Tayyar bir iddiada bulunuyor!Şamil Tayyar bu iddiayı ispatlayabilmişmi?Açıklarmısın painkiller1917???
Önemli olan ispatlanmış gerçeklerdir,iddialar değil!


#17 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 09.11.2005 - 11:38

Zetro,para almıyorum!
Eşitlik ve adalet için bunu yapıyorum!

#18 aTMaCa

aTMaCa

    Burası ona huzur verir

  • Üyeler
  • 384 Mesaj
  • Konum:DUMANALTI

Gönderim zamanı 11.11.2005 - 18:02

Alakasız ama;

Amerika'da eşitlik ve adlet için IRAK'ta.
Gönderilen Resim

#19 kardelen

kardelen

    Boş vakti boldur

  • Üyeler
  • 713 Mesaj

Gönderim zamanı 11.11.2005 - 23:20

Amerikanın bu palavrasına inanıyormusun?Bunu dile getirmen bile trajikomik!

#20 Markxist

Markxist

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 20 Mesaj

Gönderim zamanı 13.11.2005 - 02:13

Bence Kardelen Uzan grubundan para alıyo..

Parası iyisise bende çeşitli forum sitelerinden çok feci reklam yapabilirm pm den ulaşıver plz...

ahahahaha :) :) :) :)

süpersin
Ben, bir insan,
ben, Türk şairi komünist Nâzım Hikmet ben,
tepeden tırnağa iman,
tepeden tırnağa kavga, hasret ve ümitten ibaret.





Benzer Konular Daralt

  Konu Forum Konuyu Açan İstatistikler Son Mesaj Bilgisi

1 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 1 ziyaretçi, 0 gizli