Jump to content



- - - - -

Terazi Burcu - 24 Eylül 22 Ekim


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 whoysuz

whoysuz

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 41 posts

Posted 05.04.2007 - 23:49


TERAZİ BURCU - 24 EYLÜL 22 EKİM

Üstün özelliği dengeli ve ölçülü olmaktır. İp cambazları; siz ufak ufak demlenirken 'gene ölçüyü kaçırıyorsun birader' diyen arkadaşınız; dengeli beslenme uzmanları; oduncu kantarı; bakkal Orhan; yemek tarifleri; termometre, barometre, santimetre bunların hepsi terazi burcunun elemanıdırlar. Tüm ülkelerde genel kural, devletbaşkanı ya da cumhurbaşkanlarının terazi burcundan olmasıdır. Çünkü her memleketin denge ve ölçüye en gereksinim duyduğu makam bunlardır. Terazi burcundan devlet başkanları, sermaye lehine konmuş dengenin bozulmaması için ellerinden geleni artlarına koymaz, bu yolda canla başla çalışırlar. Devletin başının tüm uğraşılarına rağmen denge gene de bozulursa, o zaman terazi burcunun en yetkin örneği olan o ülkenin silahlı kuvvetlerinden yararlanılır.

Terazinin önemli özelliklerinden ikisi saygılı olmak ve zerafettir. Bu yönüyle kendilerinden her daim saygı göstermesi beklenilen işçiler, memurlar, öğrenciler, er ve erbaşların terazi burcundan olduğu rivayet edilir.

Terazinin belirgin özelliği zerafete de ayrı bir önem vermesidir. Zerafeti en iyi, şimdi tarihe karışmış olan asiller temsil ediyordu. Bilindiği üzere zarif mahlukat türü, yok olmaya en yatkın mahlukattır. Yaşam savaşının fazla zerafeti kaldırmamasından ötürü terazinin asilleri, tarihteki zarif yerlerini almışlardır. Başka bir zerafet örneği olan Lady Di' nin başına gelenler ise herkesçe malum; arkasından meşhur şahıslar şarkı bile bestelemişlerdir ama bu onu geri getirmeye yetmemiştir. Bugünün zerafetini first lady' lerin temsil ettiği söylenebilirse de, first man' lerin en küçük kaçamaklarında bu zerafettten eser kalmamaktadır. Bazı dürtülerin zerafet ile uzak- yakın bir ilişkisinin olmadığını söylemek her halde yanlış olmaz.

Terazinin emeli düzeyli dostluklar kurmaktır. Bu yüzden terazi burcundan bir hatun ile çıktığınızda elele tutuşmadan ötesini hayal bile etmemelisiniz. Öpüşme teşebbüsleriniz terazinin düzeyli dostluk emelinde onulmaz yaralar açabilir. Düzey düşkünü terazinin müstakbel eşinde aradığı birinci şart, kendisiyle aynı boyda olmasıdır; bu düzey için gereklidir. Terazi, düzeyli arkadaşlığa çok önem vermekle birlikte, eğer geceyi bir barda filan geçirmişse, düzeyli bir hamileliğe razı olmak zorundadır. Terazi kadınıyla çıkmak çok kolay değildir, çünkü yapısı gereği öncelikle sizin malvarlığınızı 'tartma' eğiliminde olacaktır.

Terazinin hayattaki amacı zengin olmaktır(hayata veda ettiği zaman, amacı cennete gitmek olarak değişir). Ancak, paraya da önem vermeyen bir burçtan olduğu için, parayı bulur bulmaz harcar. Böylelikle, paranın kendisi için önemli olmadığını kanıtlamaya çalışır.

Terazinin yenmesi gerekli olan özelliği gösteriş yapmayı sevmesidir. O kadar gösteriş meraklısıdır ki, yeni aldığı son model cep telefonunu olur olmaz her yerde göstereceğim diye, telefonunu kapkaççılara kaptırdığı, vapurdan düşürdüğü çok olur.. Aynı amaçla boynuna taktığı gerdanlıklar, bileğine dizdiği bilezikler aynı akıbete uğrarlar. Gösteriş yapacak bir şeyi kalmayınca da, orasını burasını göstermeye, teşhir etmeye başlar.

Uğurlu sözcükleri : Kilogram, gram
Uğurlu akrabası : Kantar
Muhtemel rahatsızlığı : Paslanma
Burcun ünlüleri : Nöri kantar, bakkal, fırın, kuyumcu, manav, ip cambazı
Uğurlu sporu : Denge hareketleri
Uğurlu türküsü : Terazinin kefesi çok hoş olur hilesi
Gözde mekanı : Kuyumcu dükkanı

2007 YILINDA SİZİN AÇINIZDAN NELER OLACAK:

Gelirimi dengeleyeyim, harcamamı dengeleyeyim, beslenmemi dengeleyeyim diye diye adeta beliniz çıkacak.. Terazi burcundan devletler, başka coğrafyalarda denge kurmak yerine bozmayı tercih edecekler ve Boğa burcundan olan Filistin gibi devletlerin çok fena halde gazabına uğrayacaklar... Terazi burcunun şöhret budalası kadınları kötü yola düşerken, gözü dışarıda terazi erkekleri de seve seve onları takip edecekler ve eroinman, kokainman ve aidsman olacaklar..
"Gözlerini karanlığa alıştırma..."

#2 epru'

epru'

    coupling uk gacısı

  • Üyeler
  • 6,579 posts
  • Cinsiyet:Bayan

Posted 27.05.2008 - 16:03

Terazinin hayattaki amacı zengin olmaktır(hayata veda ettiği zaman, amacı cennete gitmek olarak değişir).


:girlinlove: *fiuv

aga bi git ya *böö





Similar Topics Collapse

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users