İçerik değiştir



- - - - -

Kanal D??


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 Hyaman

Hyaman

    Triple Nickel-1

  • Dokunulmazlar
  • 4.490 Mesaj
  • Konum:somewhere in the blue planet "EARTH"

Gönderim zamanı 05.01.2005 - 15:48


Dün akşam Die Hard3 with a vengeance vardı Kanal D'de oturduk başına çünkü başka izlenecek birşey yok.Ama sevgili kanalımız bir reklam arası marifetiyle filmin nerdeyse 30 dakikasını yedi.Ya kardeşim şu filmin süresi belli ya tam yayınlayın ya da hiç göstermeyin.İzleyiciye saygısızlık had safhada :) Ama bunu aynı kanal aynı filmde yine yapmıştı, alışkanlık yaptı herhalde :huh:
I find your lack of faith disturbing!

#2 Melih

Melih

    Giggity Giggity Goo!

  • Kurucular
  • 8.516 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bahçelievler - İstanbul
  • İlgi Alanları:Sadece Harabe.net :)

Gönderim zamanı 05.01.2005 - 16:06

Filmin sonrasında 'Kasa' programı var diye yetiştirmeye çalıştılar. Tabiî ki çok saçma..
Yani zaten 'Kasa' programının onbinlerce sadık izleyicisi var. Neden bu programı gece 12'ye koyarsın da filmi .iç edersin ki?!.
Abimlerle filmi izlerken aynı muhabbet geçti aramızda. 3-5 dakika ordan, 4-6 dakika da şurdan kırpa kırpa filmi bir saate düşürdüler herhalde.
Geçenlerde atv de aynı şeyi yaptı. Ama o daha kötüsünü yaptı. Filmin final sahnesini kesti. Var mıdır agalar böyle birşey?!

Çoğu TV yapımcısının izleyicisine saygısı yok. Sadece gelecek reklam gelirine bakıyorlar. Bu duruma düşmemizin sebebi budur. Neden CNBC-e, tv8 veya NTV gibi kanalları izliyoruz sanıyorsunuz? Çünkü onlar izleyicisine değer veriyorlar..

2000 - 2010


bit.gifladybug.gif


#3 KeyserSoze

KeyserSoze

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Üyeler
  • 64 Mesaj
  • Cinsiyet:Bay
  • Konum:Bizim ev
  • İlgi Alanları:Havacılık, müzik, dekorasyon vs.vs.vs.

Gönderim zamanı 07.01.2005 - 15:22

Sanırım kanal yöneticileri ve rejide bulunan arakadaşlar yayınladıkları program sayılarının fazlalığı nedeniyle apışıp kalıyorlar. Hangi filmi, hangi diziyi, hangi yarışma programını, hangi tartışma veya gelin kaynana programlarını nasıl sıraya sokacaklarını ve seyirciye hitab edecek duruma getirmekte zorluk yaşıyorlar. Reklamların arasına sıkıştırıp sunuyorlar programları. Sanırım önceliklerini unutuyorlar. Televizyon izleyiciye yönelik olması gereken onun isteklerine göre hareket etmesi gerekirken, ticari kaygılar duyan reklamla adlarını duyurmak isteyen binlerce firmanın kölesi olmuş durumda. Reklama karşı değilim. Aksine destekçilerinden biriyim ama işin suyu çıkıyor hissine kapılıyorum herdefasında. Saygıdeğer RTÜK üyeleri şikayetleri dikkate alıp reklam sürelerine sınırlamalar getirmeseydi bu durum daha da kötü hal alacaktı. Yine sayın yönetici ve rejideki arkadaşlar yapmaları gerekeni ve önceliğin izleyicide olduğunu birileri kendilerine yaptırımla cezalandırılacaklarını hatırlatana kadar durumu görmezden gelerek tamamen sorumsuz bir tutum sergilediler. Göremedikleri şey ise yayınlarında ısrarla bir filmin yayınlanacağını bağıra bağıra bir hafta önceden duyuruyorlar. Neticesinde sadık film izleyicileride o gün bütün planlarını gözden geçirip hatta kimisini iptal edip filmin başına oturduğunda bir hüsranla karşılaşacağını filmin katledildiğini görene kadar sezemiyor. Sadık film izleyicileri ki bu kişiler filmlerdeki repliklerin hepsini ezbere bilen kişiler :). Bir konuda emeğe ve sanata karşı saygısızlık olarak algılanmalı. Milyonlarca dolar yatırım yapılarak üretilen birçok kişinin emeğine mal olan bu yapımlar, yine yönetici ve rejideki arkadaşların izleyici bertaraf edilerek "parasını ödedim istediğim gibi yayınlarım" mantığını taşıyor. Zaten takdir edersiniz ki bir film yayınlanırken bu arkadaşlar sadık film izleyicisini değil boş vakit öldürmek isteyen, kıt beyinli, gelin kaynana programlarından hayat dersi çıkarmak isteyen kendi yaşantılarını gözardı edip, zorlaştıran ve bu programlarla kendi durumlarını unutan insanlar ön planda tutuyor. İnanın bana tv yönetici ve program yapıcılarının en başarılı olduğu konuda bu. :huh:





Benzer Konular Daralt

2 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 2 ziyaretçi, 0 gizli