İçerik değiştir



internet sorunu


  • Yanıtlamak için giriş yapın
bu konuya 2 yanıt verildi

#1 iboaltay

iboaltay

    Hiç gelmiyor desek yeridir

  • Yeni Üyeler
  • 1 Mesaj

Gönderim zamanı 26.03.2007 - 11:17


Merhaba Arkadaşlar...
Ben yaklaşık 1 önce aldım PCmi. Gayet iyiydi. ne olduysa kayınbirader kullandıktan sonra oldu ve yaklaşık 4-5 aydır düzgün çalışmıyor. Msn messanger uyarıları, shut-down deyip 1 dk. sonra kapanmalar internete bağlanamama gibi sorunlar oluşup pc yavaşladı. Virüs düşüncesiyle programlar kullandım ama fayda etmedi. Nihayetinde xp cd'siyle format attım. Ben tertemiz oldu artık diye düşünürken yine olmadı. Bir türlü eski haline gelmedi. NTFS olduğu için F-disk olmuyor ancak XP cd'siyle formatlayabiliyorum. Bir kaç kez denedim ama olmadı. Bildiğim kadarıyla XP cd'siyle formatlayınca harddiskin filan kız gibi olması gerekiyor. Ama sanki benim pc de saklanıyor virüs. Şu andaki derdim tam olarak şu. PC adsl ile nete bağlanıyor. Msn çalışıyor. Ama başta bir kaç sayfa açtıktan sonra bir daha sayfa açmıyor. Hiç bir internet adresini açmıyor. Sanırım sayfa açmaya yarayan programda yani sistemde bir sorun var. Lütfen bana bi akıl verin arkadaşlar bu PC eski günlerine döner mi? Dönerse nasıl döner? Parça mı değiştirmek gerek?(harddisk, anakart vs. gibi) Ben şimdi xp cd'sinde bi pislik vardır diye yeni bir XP cd'siyle bir format daha deneyeyim diyorum. Ne dersiniz?

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

#2 fullblack

fullblack

    Zaman buldukça takılır

  • Üyeler
  • 189 Mesaj
  • Konum:ımmmm sanırım istanbul

Gönderim zamanı 24.05.2007 - 22:04

problem xp cd sinde olabilir eğer kullandığın xp sp1 yüklüyse böyle bir açığı vardı internete bağlı olunca bir kaç dakika sonra kendini kapatıyor.Sp2 içeren bir cd al.yeniden kurmaya başla ve kurmadan önce xp cd sinde fdisk olayı vardır onu deneyip partisionları yeniden olustur ve xp yi kur.ve kurduktan sonra hiç bir program driver felan yükleme çünkü bu driver ve benzeri programlardada virüs spyware olma olasılığı olabilir.bunu denedikten sonra eğer problem vermezse teker teker programları kurup deneme yapabilrsin.

#3 _KajmeraN_

_KajmeraN_

    ...::: UFAKLIK :::...

  • Üyeler
  • 5.365 Mesaj
  • Konum:Atatürk'ün İzinde
  • İlgi Alanları:Şiir, edebiyat, müzik(rap),bilgisayar (yazılım, donanım)

Gönderim zamanı 25.05.2007 - 09:27

HDD ne komple format at. C, d e.... vs vs. Sonra antivürüs yükle bunuda sendeki cd den vs değil. Format attıktan sonra hiç bişeyle uğraşmadan direk kasper veya nodu indir netten. Güncellemelerini yap ve sonrasında driverlarını ve programlarını taratarak kur *laklak


Kolay gelsin...


...:::--------------------------------------------------------:::...
BİTTİ!

CAN_i
...:::--------------------------------------------------------:::...






Benzer Konular Daralt

0 kullanıcı bu konuya bakıyor

0 üye, 0 ziyaretçi, 0 gizli