Yetenekli eller de Photoshop : : )
0
Photoshop
Konuyu açan
ArGuS
, 23.03.2007 12:10
bu konuya 12 yanıt verildi
Gönderim zamanı 23.03.2007 - 14:51
çok hızlı çizmiş beaaa
güzel olmuş bu çalışmaları kim yapıyorsa devamını bekliyoruz
güzel olmuş bu çalışmaları kim yapıyorsa devamını bekliyoruz
Gönderim zamanı 24.03.2007 - 11:33
Hani bu photoshop bizim bildiğimiz photoshop mu?
Hani ben sivilcelerimi sildim diye sevindiğim o sivilceyi silen program demi bu
ulen adam yada kadın resmen teni bi surat yarattı bee biz sivilceleri sldik diye millete hava atalım bide
Hani ben sivilcelerimi sildim diye sevindiğim o sivilceyi silen program demi bu
ulen adam yada kadın resmen teni bi surat yarattı bee biz sivilceleri sldik diye millete hava atalım bide
Gönderim zamanı 01.04.2007 - 01:21
ii çalışma ama ben kasıldım bakarken.ne kadar da hızlı göstermişler:) alp evet o programram yani benim de resimlerime makyaj yaptığım program yine bi işe yaramıyo ya
DERLER DERLER... YAPMASAN DA YAPTI DERLER...
Gönderim zamanı 11.04.2007 - 01:59
çok hızlı çiziyor ya ben o kadar hızlı çizemem
cem yılmazın dediği gibi çizilmişi yok muuuuu ??
çizmedin ki kesesinnnnn ehehehehehhhe
cem yılmazın dediği gibi çizilmişi yok muuuuu ??
çizmedin ki kesesinnnnn ehehehehehhhe
Gönderim zamanı 30.05.2007 - 02:36
ilginçmiş... bana da lasım bi fotoşop, ama epey uzun sürebiler...
Gönderim zamanı 01.06.2007 - 19:57
ama bu iş yarım kalmış gibi geldi bana
DERLER DERLER... YAPMASAN DA YAPTI DERLER...
Gönderim zamanı 02.08.2007 - 14:18
Photoshop'a doping
CHIP Online inceledi: Ücretsiz eklentilerle Photoshop'a yeni özellikler kazandırabilirsiniz...
Resimlerinize yeni birkaç vuruş yapın: Ücretsiz eklentilerle Photoshop'a yeni özellikler kazandırabilirsiniz. Chip Online sizin için bu eklentilerin en ilginçlerini bir araya getiriyor.
Büyüleyici ışık efektleri, hata düzelticiler, alışılmamış perspektifler: Ücretsiz eklentiler Photoshop'ın eklenti yelpazesinin kolayca genişlemesine olanak sağlıyor.
Eklentileri ücretsiz kullanın
Profesyonel bir grafiker için Adobe Photoshop bir numaralı seçimdir, hobi amaçlı ilgilenen kişiler için Paint Shop Pro daha hesaplı çözüm. Bu iki resim düzenleyicisi beraberinde birçok ücretsiz eklentiyle geliyor. Diğer bir taraftan hiç para ödemek istemeyip, aynı zamanda da grafik eklentilerden yararlanmak isteyen kullanıcılarsa tamamen ücretsiz bir yazılım olan IrfanView'i tercih ediyorlar.
Eklentileri yüklemek : Adım adım
Eklentiler ya bağımsız kurulum paketi olarak ya da ZIP dosyası olarak bulunur. İki durumda da kurulum dosyaları Photoshop dizinindeki Eklenti(Plug-Ins) klasörüne (tercihen yeni bir alt klasör içinde) yerleştirilmelidir.Diğer benzer programlarda ise yine aynı yöntemle eklentilerin kurulumunu yapabilir veya üretici firmanın web sitesinden kurulum hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Resim galerisine tıklayın ve ekran görüntüleri ile beraber ücretsiz Photoshop eklentilerini inceleyin. İstediğiniz eklentiyi yüklemek için resmin altındaki Programı İndir link'ine tıklamanız yeterlidir.
Fotoğraf Galerisi: En iyi ücretsiz Photoshop eklentileri
kaynak: CHIP Online
CHIP Online inceledi: Ücretsiz eklentilerle Photoshop'a yeni özellikler kazandırabilirsiniz...
Resimlerinize yeni birkaç vuruş yapın: Ücretsiz eklentilerle Photoshop'a yeni özellikler kazandırabilirsiniz. Chip Online sizin için bu eklentilerin en ilginçlerini bir araya getiriyor.
Büyüleyici ışık efektleri, hata düzelticiler, alışılmamış perspektifler: Ücretsiz eklentiler Photoshop'ın eklenti yelpazesinin kolayca genişlemesine olanak sağlıyor.
Eklentileri ücretsiz kullanın
Profesyonel bir grafiker için Adobe Photoshop bir numaralı seçimdir, hobi amaçlı ilgilenen kişiler için Paint Shop Pro daha hesaplı çözüm. Bu iki resim düzenleyicisi beraberinde birçok ücretsiz eklentiyle geliyor. Diğer bir taraftan hiç para ödemek istemeyip, aynı zamanda da grafik eklentilerden yararlanmak isteyen kullanıcılarsa tamamen ücretsiz bir yazılım olan IrfanView'i tercih ediyorlar.
Eklentileri yüklemek : Adım adım
Eklentiler ya bağımsız kurulum paketi olarak ya da ZIP dosyası olarak bulunur. İki durumda da kurulum dosyaları Photoshop dizinindeki Eklenti(Plug-Ins) klasörüne (tercihen yeni bir alt klasör içinde) yerleştirilmelidir.Diğer benzer programlarda ise yine aynı yöntemle eklentilerin kurulumunu yapabilir veya üretici firmanın web sitesinden kurulum hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Resim galerisine tıklayın ve ekran görüntüleri ile beraber ücretsiz Photoshop eklentilerini inceleyin. İstediğiniz eklentiyi yüklemek için resmin altındaki Programı İndir link'ine tıklamanız yeterlidir.
Fotoğraf Galerisi: En iyi ücretsiz Photoshop eklentileri
kaynak: CHIP Online
...:--------------------------------------------------------:...
BİTTİ!
CAN_i
...:--------------------------------------------------------:...
Gönderim zamanı 05.09.2007 - 14:12
Argus senin video çok süper helal olsun o çalışmayı yapan kişiye.
Her yanda güz sancısı öpüşmeler var ama nedense hepsi yarım...
Gönderim zamanı 08.11.2007 - 01:27
Testere
Jigsaw
Jigsaw